Stanice za punjenje za sva e-vozila

  • Stanice za punjenje za sva e-vozila
  • Jednostavne i bezbedne za korišćenje
  • Omogućavaju personalizaciju

STANICE ZA PUNJENJE

Stanice za punjenje Efacec nude pravo rešenje za svakog korisnika. Odlikuje ih visok kvalitet, elegantan izgled, pre svega jednostavnost korišćenja i montaže, ekonomičnost, bezbednost i modularni koncept.

 

Tehnologija koja pokreće svet.

HomeCharger

Plug & Play.

Stanica sa različitim izlazima, jednostavna za korišćenje, prilagodljiva, cenovno povoljna. Odgovara svim e-vozilima.
Pročitaj više >

Qc45

Plug & Play.

Brza stanica za punjenje koja omogućava punjenje svih vozila koja odgovaraju standardima CHAdeMO, CCS ili AC tipa 2 (brzo punjenje). Može da funkcioniše samostalno ili u mreži.
Pročitaj više >

Pole mount

Plug & Play.

Javna stanica za punjenje na naizmeničnu struju za punjenje vozila koja podržavaju način 3. Veoma prilagodljiva. Može se pričvrstiti na zid ili na stub. Može da funkcioniše samostalno ili u mreži.
Pročitaj više >

Qc 20

Plug & Play.

Brza stanica za punjenje na naizmeničnu struju sa različitim mogućnostima konfiguracije. Odgovarajuća je za flote električnih vozila i javnu infrastrukturu za punjenje. Funkcioniše samostalno ili kao deo mreže.

Pročitaj više >

HV175 | HV350

Ultra brza.

Sa izlaznom snagom do 920 V ovo je stabilno rešenje za sva vozila, kompatibilna sa kombinovanim sistemom za punjenje. Odgovarajuća za velike razdaljine i teža vozila. Efikasnost, veća od 95%.
Pročitaj više >

Qc bus

Za punjenje električnih autobusa koji podržavaju kombinovani sistem za punjenje. Prilagodljiva i bezbedna. Sadrži i kontrolu jedinicu sistema u vozilu.

Pročitaj više >

Qc 24s

Plug & Play.

Mala i kompaktna brza stanica za punjenje za vozila koja podržavaju kombinovani sistem za punjenje. Može da funkcioniše samostalno ili u mreži.
Pročitaj više >

Public Charger

Plug & Play.

Jednostavna i prilagodljiva stanica za punjenje sa RFID interfejsom koju možemo da integrišemo u mrežu sa centralnim nadzornim sistemom. Odgovarajuća za parkinge, šoping centre, autobuske i železničke stanice, flote vozila,…

Pročitaj više >

Priključni kablovi

i dodatna oprema

Dodatna oprema za dodatne želje ili samo dopune postojeće stanice za punjenje. Različiti priključci i priključni kablovi su odgovarajući za sve vremenske prilike i u skladu su sa svim potrebnim standardima.

Pročitaj više >


 

Vodič kroz izbor stanice za punjenje

S obzirom na vrstu automobila i način punjenja, koji on omogućava, pomoći ćemo vam da odaberete najadekvatniju stanicu za punjenje.

Pročitaj više >

 


 

Sa brzim stanicama za punjenje Efacec slovenački putevi postaju deo mreže CEGC

 

Preduzeće Efacec ponosi se dugogodišnjim iskustvom u industrijskom razvoju i proizvodnji, što mu omogućava uspešan razvoj sopstvenih proizvoda i inženjerskih rešenja. Porodicu uređaja za punjenje Efacec EV čine 3 linije proizvoda – uređaji za punjenje kod kuće, standardni javni uređaji za punjenje i brzi uređaji za punjenje.

Efacec je sa programom stanica za punjenje počeo 2008. godine i od tada razvija rešenja za različite segmente tržišta tih uređaja. Efacec je bio jedan od prvih članova udruženja CHAdeMO, čime je stekao potvrdu o adekvatnosti svog sistema za brzo punjenje jednosmernom strujom, a izradio je i jedan od prvih sistema, koji je odgovarao standardima za kombinovane sisteme za punjenje.

Efacec neprestano ulaže u istraživanje i traženje novih rešenja. Razvojem novih proizvoda preduzeće stalno prati potrebe proizvođača i korisnika električnih vozila.

Pridružite se mreži zadovoljnih korisnika Efacecovih proizvoda i Plan-net-ovih usluga!

 

Mi smo preduzeće koje nudi proverenu tehnologiju punjenja električnih vozila.

Kvalitetni proizvodi naših dobavljača raspršeni su po Americi, Evropi i Japanu. Zastupnici smo više proizvođača električnih stanica za punjenje. Tako smo dobavljači za američko preduzeće ChargePoint Inc., nemačko preduzeće Schletter GmbH, italijansko preduzeće Ingeteam S.r.l., portugalsko preduzeće Efacec.

Želite da budete među
prvima koji će imati
HOMEcharger?

Popunite kontakt obrazac.

  • U skladu sa odredbama nove uredbe o zaštiti ličnih podataka (UREDBA (EU) 2016/679) – na engleskom General Data Protection Regulation (u nastavku GDPR), koja je stupila na snagu 25. 5. 2016., a počinje da se primenjuje neposredno i istovremeno u svim državama članicama sa 25. 5. 2018., dužni smo da vas obavestimo odn. da dobijemo vašu saglasnost za obradu i čuvanje vaših ličnih podataka. U vezi sa tim vas obaveštavamo da nad dostavljenim podacima vršimo sopstveni nadzor i da ćemo ih koristiti isključivo za potrebe izrade informativne ponude, za koju se interesujete, a ne za slanje reklamnih novosti, promotivnih obaveštenja itd.
    Klikom na dugme „Pošalji“ se tako slažete da preduzeća Plan-net, d.o.o. i Plan-net solar, d.o.o. poslate podatke koriste za slanje ponuda i statističku obradu

Comments are closed.